Fikk NROFs første «coin»:

Bjarne Skollevoll beæret

For første gang er NROFs «coin» (hedersmynt) for ekstraordinær innsats delt ut. Det kom overraskende på hovedpersonen. Bjarne Skollevoll tok likevel imot oppmerksomheten med fatning.

PP/ NROF Avd. LISTER

Bjarne Skollevoll under krans­nedleggelse til minne om det allierte flymannskapet som er gravlagt ved Vanse kirke. Foto: Hjort Media.

■■■ For første gang er NROFs coin for ekstraordinær innsats delt ut. Den tilfalt altså Skollevoll, medlem i NROF avd. Lister siden 1997. Årlig er han blant frivillige NROF-ere som stiller opp 17. mai for å delta i bekransning av i alt fire minnes­merker, og har vært en av de som har stått på mest i den lokale korona­dugnaden til avd. Lister.

Overrasket

Det var en tydelig overrasket – og for anledningen fåmælt – Bjarne Skollevoll som mottok forbundets første utdelte «coin» med takk for ekstraordinær innsats under korona­krisen.

– Dette var uventet. Og så attpåtil den første som deles ut, kommen­terte han kort.

Men han uttrykte også takknemlig­het og ga uttrykk for at det var en ære å få hedersbevisningen. Samtidig påpekte han at også andre har deltatt i dugnads­innsatsen.

Sammen med mynten fulgte en beskrivelse og hilsen fra NROF-president Jørn Buø:

– NROF avdeling Lister har i forbindelse med den pågående koronakrisen vist en dugnads­innsats som har høstet aner­kjennelse. Innsatsen har vært viktig for mange i lokalsamfunnet og har i tillegg bidratt til positiv omtale av NROF og avd. Lister i aviser, på internett, på Facebook, på kommunens egne sider og i Pro Patria, skriver Buø.

– En ære også for avdelingen

Leder av NROF avd. Lister, Daniel Hagen, sier coin-tildelingen er en ære for hele avdelingen. Han under­­streker at Skollevoll på så mange områder er et eksemplarisk medlem som så absolutt fortjener hedersbevisningen og godordene fra NROF-presidenten.